General photo about Zonnehuisjes Veluwe 1
12
General photo about Zonnehuisjes Veluwe 2
General photo about Zonnehuisjes Veluwe 3
General photo about Zonnehuisjes Veluwe 4
General photo about Zonnehuisjes Veluwe 5
Logo - Zonnehuisjes Veluwe

Vier knusse boshuisjes op een unieke plek

✅️ Honden gratis

✅️ Sauna en dompelton

✅️ Uniek boseiland verscholen in de natuur

✅️ Ontdek lange wandel- en fietsroutes, Schaapskooi, Loenense Watervallen of Nationaal Park de Hoge Veluwe!

Onze vier boshuisjes vind je achterin ons landgoed, verscholen tussen bos en korenvelden. Honden vinden het hier dolletjes, en wij zijn dol op honden, dus neem ze vooral mee en laat ze rennen en spelen in het bos.

Ieder Zonnehuisje heeft een open keuken, zit- en eetgedeelte, en terras. In de gang een badkamer en apart toilet en boven 2 slaapkamers.

BACK TO NATURE: Onze Zonnehuisjes zijn basic, heerlijk rustig en midden in de natuur. Prikkel- en stralingsarm genieten!
SAUNA en DOMPELTON zijn ter beschikking (€15,- per uur per huisje, bij aankomst te reserveren). 

Een plek waar je op adem kunt komen, je terug kunt trekken, even helemaal tot rust kunt komen. Een natuurlijke omgeving die je helpt terug te vinden wat echt belangrijk is in je leven. Een plek waar je je gelijk thuis voelt en je je kunt verbinden met jezelf en degenen die je dierbaar zijn. Waar je jezelf kunt zijn en doen wat jij wilt. Lekker uitslapen, of heerlijk wandelen en spelen in de natuur met je honden. 

Bij terugkomst zet je jezelf in een stoel, om te genieten van het gras tussen je tenen, de smaak, de kleuren, de geuren en de geluiden van de natuur. Uiteindelijk hoeft hier helemaal niets. Gewoon zitten en zijn is soms de mooiste en meest zinvolle beleving die er is!

Voel je thuis op deze authentieke plek, een rustpunt in deze drukke wereld.Over Bas & Astrid

About

We usually respond within 5 hours.

Wij, Bas en Astrid, zijn de happy eigenaren van deze bijzondere plek aan de bosrand, midden op de Veluwe. We wonen zelf in een Zonnehuisje met onze twee honden Sam en Buddha, en de katten Puk en Ami.

We runnen hier het kleinschalige retraitecentrum ’t Zonnehuis en verhuren daarnaast onze drie boshuisjes en nieuwe Yurt. Bas is in het Zonnehuis geboren en opgegroeid tot zijn 18e en na 30 jaar weer teruggekeerd om 't Zonnehuis voort te zetten op zijn eigen wijze. Astrid kwam hier 7 jaar geleden voor het eerst en woont hier sinds twee jaar samen met Bas. We vonden elkaar in de natuur, stilte en rust, en vooral in het manifesteren van onze mooiste dromen. 

Wij zijn zo dankbaar dat we dit mogen voortzetten!

+31643001034
  • 🐶 Honden gratis!
  • 🛖 Vanuit de sauna uitzicht over de korenvelden!
  • 🛖 Ontdek de unieke Yurt, een luxe glamping avontuur!
  • Loenen NL
  • Arrival between 16.00 - 20.00
  • Departure until 10.00
  • We speak Deutsch, English, Nederlands, Español.
Zonnehuisje Chamomile Zonnehuisje Chamomile
From € 120,00
4
Zonnehuisje Mint Zonnehuisje Mint
From € 120,00
4
Zonnehuisje Sage Zonnehuisje Sage
From € 120,00
4
Unieke Yurt Unieke Yurt
From € 120,00
4

In the area

Ons landgoed grenst aan de tarwevelden en ligt omsloten door het bos, met Google Earth zie je dat deze ‘achtertuin’ het grootste en groenste deel van Nederland is. Je kunt er lekker dwalen, een ‘klompenpad’ lopen of één van de vele routes in de Loenermark. Volop wandel en fietsplezier, van klimmend en dalend met dichtbegroeide bossen tot vlakke padden door uitgestrekte heidevelden en zandverstuivingen. Je kunt vogels en wild spotten, alles vind je hier als je goed kijkt en luistert, vooral in de schemering! De das, vos, ree, edelhert en wilde zwijnen zwerven hier rond, soms zelfs te spott... Region

Book now
Contact us

About

Zonnehuisjes Veluwe
Address
Beekbergerweg 27
7371 EV Loenen
Netherlands

+31643001034
zonnehuisjes@gmail.com
+31643001034