Algemene foto over Zonnehuisjes Veluwe 1
38
Algemene foto over Zonnehuisjes Veluwe 2
Algemene foto over Zonnehuisjes Veluwe 3
Algemene foto over Zonnehuisjes Veluwe 4
Algemene foto over Zonnehuisjes Veluwe 5

Vier knusse Zonnehuisjes op een uniek Boseiland

🌿 Voel je thuis op deze authentieke plek, een natuurlijk rustpunt in deze drukke wereld

✅️ BACK TO NATURE: heerlijk rustig en midden in de natuur. Prikkelarm genieten!

✅️ Perfecte uitvalsbasis voor het ontdekken van de Veluwe, wandelend of op de fiets. Routes te volgen vanaf je huisje!

✅️ Uniek boseiland verscholen in de natuur tussen bos en korenvelden, en toch makkelijk te bereiken, tussen Arnhem en Apeldoorn

✅️ Ontdek de mooie heide, verborgen vennetjes, de Schaapskooi, Loenense Watervallen of Nationaal Park de Hoge Veluwe!

De vier Zonnehuisjes vind je achterin het landgoed, verscholen tussen bos en korenvelden, direct bij de eigen bosingang. Een plek waar je op adem kunt komen, je terug kunt trekken, even helemaal tot rust kunt komen. Een natuurlijke omgeving waar je je gelijk thuis voelt en je je kunt verbinden met jezelf en degenen die je dierbaar zijn. Waar je jezelf kunt zijn en doen wat jij wilt. Lekker uitslapen, of heerlijk wandelen, fietsen en spelen in de natuur met je honden. 

Bij terugkomst zet je jezelf in een stoel, om te genieten van het gras tussen je tenen, de kleuren, de geuren en de geluiden van de natuur. Uiteindelijk hoeft hier helemaal niets. Gewoon zitten en zijn is soms de mooiste en meest zinvolle beleving die er is!

PRAKTISCHE INDELING

Ieder Zonnehuisje heeft een open keuken, zit- en eetgedeelte, en overdekt terras. In de gang een badkamer, apart toilet en boven 2 slaapkamers. Je gaat door de ene slaapkamer om bij de andere te komen.
Alle huisjes hebben een complete keuken met oven, koelkast met vriesdeel, gasfornuis, koffiezetapparaat, waterkoker, magnetron. Alle basics zijn aanwezig, zoals koffie, (kruiden)thee, afwasmiddel en keukenlinnen ed.
Alle huisjes hebben een basic badkamer met douche.

Huisje 'Salie' heeft een omheinde zijtuin, grenzend aan het bos. Bij dit huisje kan niet geparkeerd worden ivm de bosingang, de auto mag op de grote parkeerplaats. 

Over Astrid

Over ons

Astrid is de happy owner van deze bijzondere plek aan de bosrand, midden op de Veluwe.

Samen met mijn honden Sam en Buddha ben ik hier regelmatig te vinden in mijn eigen vakantiehuisje. Dit is het vijfde huisje, naast de Zonnehuisjes. Ook mijn katten Puk en Amí verblijven hier. Ze zijn aanhankelijk en nieuwsgierig, en zorgen voor muizenbestrijding in de gehele omgeving. Ik ben veel te vinden in de tuinen, in de weer met plantjes en onderhoud. 

Verder ben ik veel in Arnhem, waar ik vandaan kom en werk als freelance verpleegkundige. Ook organiseer ik Spaanse taalavonden (Intercambio Arnhem), hou ik me bezig met yoga, dans en de polyvagaal theorie.

Verder op dit boseiland

Het kleinschalige retraitecentrum ’t Zonnehuis wordt gerund door mijn buurman Bas. Er worden retraites gehouden voor bewustzijnsontwikkeling, zoals stilteretraites, yoga, meditatie. Soms zie je misschien iemand buiten dansen! www.zonnehuis.nl

+31643001034
  • 🌾 Comfortabel cocoonen in de natuur...
  • 🪵 Direct aan het bos met omheinde zijtuin
  • 🐶 Honden welkom
  • Loenen NL
  • Aankomst tussen 16.00 - 22.00
  • Vertrek tot 11.00
Zonnehuisje Kamille Zonnehuisje Kamille
Vanaf € 120,00
4
Zonnehuisje Munt Zonnehuisje Munt
Vanaf € 120,00
4
Zonnehuisje Salie Zonnehuisje Salie
Vanaf € 120,00
4

Onze omgeving

Het landgoed grenst aan de korenvelden en ligt omsloten door het bos, met Google Earth zie je dat deze ‘achtertuin’ het grootste en groenste deel van Nederland is. Je kunt er lekker dwalen, een ‘klompenpad’ lopen of één van de vele routes in de Loenermark. Volop wandel en fietsplezier, van klimmend en dalend met dichtbegroeide bossen tot vlakke padden door uitgestrekte heidevelden en zandverstuivingen. Je kunt vogels en wild spotten, alles vind je hier als je goed kijkt en luistert, vooral in de schemering! De das, vos, ree, edelhert en wilde zwijnen zwerven hier rond, soms zelfs te spott... Locatie en onze omgeving

Direct boeken
Beschikbare faciliteiten
Buiten
Picnick gebied Terras met zon Tuin Terras
Huisdieren
Huisdieren toegestaan
Zwemmen en wellness
Buitenzwembad Parasols Sauna
Activiteiten
Fietsen Wandelen Bibliotheek
Parking
Elektrisch laadpunt Privé parkeerterrein
Algemeen
Wifi
Direct persoonlijk contact

Over ons

Zonnehuisjes Veluwe
Adresgegevens
Beekbergerweg 27
7371 EV Loenen
Netherlands

+31643001034
zonnehuisjes@gmail.com
+31643001034